Junts+ guanya les eleccions catalanes a Sant Feliu de Guíxols

Els resultats de l’escrutini de les eleccions del 12 de maig, demostren la consolidació de Junts com a primera opció, tant a Sant Feliu de Guíxols, com al Baix Empordà i la vegueria de Girona. El partit, encapçalat pel President Carles Puigdemont, tot i que a la nostra província ha mantingut el mateix número de diputats, que queden en set, ha augmentat tant el percentatge com el número de vots a totes tres demarcacions. . A Catalunya ha augmentat en més de 100.000 vots, passant de 32 a 35 diputats. A Sant Feliu de Guíxols la candidatura juntaire ha obtingut 2388 vots, més de 300 per sobre de la segona opció.

Tot i una abstenció important, una àmplia majoria dels votants independentistes han fet confiança al projecte de Junts, que a Girona ha presentat com a cap de llista el garrotxí Salvador Vergés. Aquest projecte nacional de Junts segueix la línia ja iniciada en les darreres eleccions municipals, presentant unes llistes formades per homes i dones que són referència en els seus àmbits professionals i sectorials, i que estan duent a terme una feina seriosa i rigorosa, tant des de l’oposició, com a Sant Feliu de Guíxols, com des del govern als municipis on Junts ostenta el govern.

Aquests resultats ens encoratgen a seguir treballant com ho hem fet fins ara, tant a nivell municipal, des de Sant Feliu, com a nivell comarcal i nacional, a través de la xarxa de companyerisme que s’ha creat entorn del projecte de Junts+.